Româna     English
 
 
   
Prima / Evenimente by AQA / Republica Moldova – vecin al UE. Cultură, istorie, limbi. Şcoala internaţională de vară

Republica Moldova – vecin al UE. Cultură, istorie, limbi. Şcoala internaţională de vară

Versiune tipar
30.08.2009 - 19.09.2009 Accesări: 5807

Şcoala de vară „Republica Moldova – vecin al UE. Cultură, istorie, limbi” a fost organizată de Moldova-Institut Leipzig e.V. (MIL) în colaborare cu Serviciul German de Schimb Academic (DAAD), IDIS Viitorul şi AQA Logistic & Consulting. În cadrul acordurilor de parteneriat semnate de MIL cu universităţi din Republica Moldova, la organizarea acestei şcoli şi-a adus contribuţia Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Liberă Internaţională şi Universitatea Slavonă.
Şcoala de vară a reunit un grup de 15 studenţi şi doctoranzi din Germania dornici să cunoască îndeaproape situaţia politică, socială, lingvistică şi culturală din Republica Moldova, precum şi să înveţe sau să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limbă română.
Scopul principal al şcolii de vară a fost crearea unei punţi între tineri din Moldova şi Germania, precum şi stimularea unei reţele de multiplicatori în rîndul comunităţii academice germane, care să promoveze interesul pentru Republica Moldova în cadrul universităţilor şi centrelor de cercetare.
În cadrul şcolii de vară, care a  durat 3 săptămâni, Agenţia AQA Logistic & Consulting a fost responsabilă de întîlnirea şi cazarea participanţilor, pregătirea şi organizarea întîlnirilor cu reprezentanţii instituţiilor de stat, organizaţiilor non-guvernamentale şi cu reprezentanţii minorităţilor etnice din Republica Moldova.  De asemenea, AQA Logistic & Consulting s-a ocupat de organizarea programelor şi excursiilor culturale în Chişinău, Orheiul Vechi (Butuceni şi Trebujeni) şi Brăviceni.

 Scoala_vara2009_9.JPG 

 
Rău Satisfăcător Mediu Bun Excelent
(1)
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Evenimente by AQA / Republica Moldova – vecin al UE. Cultură, istorie, limbi. Şcoala internaţională de vară
 
 
Tel..: +373 22 21 02 35; (0)79 56 09 26; (0)79 26 79 26
Fax:
+373 22 21 28 41
Email: logistic@aqa.md
Prima AQA   |   Servicii AQA   |   Scenariu eveniment by AQA   |   Despre AQA   |   Contact
     
Vizitatori: 392696

AQA Logistic - Orgaizare evenimente in Chisnau si R. Moldova (Event organizing and planning in Chisinau and R. of Moldova) | Contactati-ne/Contact us - AQA Logistic | Sitemap - AQA Logistic | In topul paginii
 
Adresa: Str. Kogalniceanu 51/18, MD-2009 Chișinău

Copyright © 2019 Agenţia Logistică "Age Quod Agis" S.R.L.
Toate Drepturile Rezervate.

Actualizat la: 07.09.2018
TRIMARAN - IT Solutions Company
Creat deTrimaran