Româna     English
 
 
   
Prima / Evenimente by AQA / Parteneriat în campania ”Ajută-l să crească mare!”

Parteneriat în campania ”Ajută-l să crească mare!”

Versiune tipar
29.12.2014 Accesări: 4104

AQA este partener al Campaniei ”Ajută-l să crească mare!” care a fost lansată de Asociația ”Învingem Fibroza Chistică” în septembrie, în cadrul Bostaniada Festival Etnogastronomic. Campania a pornit cu susținerea asociației germane Mukoviszidose e.V, la fel s-a bucurat de sprijinul AQA Event & Project Management, Rotary Club Chisinau Cosmopolitan și Initiativa Pozitivă. Au aderat la campanie două asociații de la Consiliul Europei care promovează prioecte sociale: L'Amicale și Entraide-Solidarités.

Mesajul campaniei ”Ajută-l să crească mare!”.Copiii cu fibroză chistică pot crește mari la fel ca și ceilalți copii. Și ei pot deveni învățători sau bucătari, artiști sau sportivi, juriști sau... pot alege orice altă meserie. 
De ceilalți copii îi deosebește doar faptul că s-au născut cu o genă modificată și au nevoie de anumite medicamente și echipamente pentru a elibera plămânii și aparatul digestiv de mucusul deosebit de vâscos pe care îl produce organismul lor.
 În Moldova, deocamdată, vârsta maximală la care a ajuns un copil cu fibroză chistică este 25 - 28 de ani, una dintre cele mai joase din Europa. 
Campania ”Ajută-l să crească mare!” le va oferi copiiilor din Moldova, prin fondurile colectate, anumite echipamente care le lipsește pentru terapie la domiciliu.

 
Rău Satisfăcător Mediu Bun Excelent
(5)
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Evenimente by AQA / Parteneriat în campania ”Ajută-l să crească mare!”
 
 
Tel..: +373 22 21 02 35; (0)79 56 09 26; (0)79 26 79 26
Fax:
+373 22 21 28 41
Email: logistic@aqa.md
Prima AQA   |   Servicii AQA   |   Scenariu eveniment by AQA   |   Despre AQA   |   Contact
     
Vizitatori: 392699

AQA Logistic - Orgaizare evenimente in Chisnau si R. Moldova (Event organizing and planning in Chisinau and R. of Moldova) | Contactati-ne/Contact us - AQA Logistic | Sitemap - AQA Logistic | In topul paginii
 
Adresa: Str. Kogalniceanu 51/18, MD-2009 Chișinău

Copyright © 2019 Agenţia Logistică "Age Quod Agis" S.R.L.
Toate Drepturile Rezervate.

Actualizat la: 07.09.2018
TRIMARAN - IT Solutions Company
Creat deTrimaran