Româna     English
 
 
   
Prima / Evenimente by AQA / Conferinţa Naţională HIV/SIDA 2011

Conferinţa Naţională HIV/SIDA 2011

Versiune tipar
09.12.2011 Accesări: 7744


Ce a fost?
În perioada 5-7 decembrie Palatul Republicii a fost gazda unui eveniment de o amploare naţională. Conferinţa naţională HIV/SIDA 2011, menită să strîngă roadele a doi ani de muncă a organizațiilor care activează în domeniul combaterii acestei maladii, a întrunit timp de 3 zile peste 200 de persoane. La conferință au fost reprezentate organizații internaționale, instituții publice din Republica Moldova, organizații neguvernamentale locale și internaționale.
Conferinţa Naţională în domeniul HIV/SIDA 2011 a fost organizată de Consiliul Național de Coordonare cu suportul financiar al Fondului Global.


Ce a făcut AQA?
În strînsă colaborare cu Consiliul Național de Coordonare, a planificat și organizat cu regularitate întrunirile Comitetului Organizator și a selectat experți pentru elaborarea Conceptului și Agendei Conferinței, elaborînd procese verbale ample după fiecare ședință sau discuție a experților cu privire la Conferință.
În strînsă colaborare cu partenerii săi și cu organizațiile care activează în domeniul HIV, AQA a elaborat logo-ul Conferinței și design-ul materialelor informative și promoționale, a organizat o amplă campanie media, în baza unui concept bine definit cu privire la problematica HIV/SIDA în societatea moldovenească și cu privire la persoanele care trăiesc cu HIV (reportaje radio și TV, articole în presa scrisă și pe Internet, teaser grafic pentru difuzare în diferite formate).
La fel, au fost selectați cei mai buni interpreți, a fost ales cel mai potrivit local. Participanții au fost cazați foarte strategic și s-au bucurat de prinz-uri variate, pauze de cafea invigoratoare și de o recepție excepțională și cu mult stil.


 
Rău Satisfăcător Mediu Bun Excelent
(5)
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Evenimente by AQA / Conferinţa Naţională HIV/SIDA 2011
 
 
Tel..: +373 22 21 02 35; (0)79 56 09 26; (0)79 26 79 26
Fax:
+373 22 21 28 41
Email: logistic@aqa.md
Prima AQA   |   Servicii AQA   |   Scenariu eveniment by AQA   |   Despre AQA   |   Contact
     
Vizitatori: 392696

AQA Logistic - Orgaizare evenimente in Chisnau si R. Moldova (Event organizing and planning in Chisinau and R. of Moldova) | Contactati-ne/Contact us - AQA Logistic | Sitemap - AQA Logistic | In topul paginii
 
Adresa: Str. Kogalniceanu 51/18, MD-2009 Chișinău

Copyright © 2019 Agenţia Logistică "Age Quod Agis" S.R.L.
Toate Drepturile Rezervate.

Actualizat la: 07.09.2018
TRIMARAN - IT Solutions Company
Creat deTrimaran