Româna     English
 
 
   
Prima / Noutăţi AQA / Vizită de studiu în Republica Moldova pentru o delegaţie de nivel înalt din Republica Kîrgîză

Vizită de studiu în Republica Moldova pentru o delegaţie de nivel înalt din Republica Kîrgîză

Versiune tipar
25.05.2009 - 30.05.2009 Accesări: 1
În perioada 25 – 30 mai 2009 proiectul USAID din Kîrgîzstan „Reforma funciară şi dezvoltarea pieţii”, implementat de Chemonics international, va organiza o vizită d e studiu în Republica Moldova pentru o delegaţie de nivel înalt din Republica Kîrgîză. Scopul acestei călătorii de studiu este de a face cunoştinţă participanţilor cu experienţa Moldovei în reforma funciară şi impactul acesteia asupra dezvoltării economice şi sociale a ţării. 
O atenţie deosebită va fi acordată experienţei pe care o are Republica Moldova în consolidarea terenurilor agricole, extinderea numărului de potenţiali  proprietari funciari şi credite ipotecare. Sarcina principală a călătoriei de studiu va fi de a demonstra experienţa pozitivă a Moldovei în aceste probleme şi avantajele implementării reformelor similare în Republica Kîrgîză, cu scopul de a promova o piaţă funciară rurală mai activă şi de a îmbunătăţi practicile de utilizare eficientă a terenurilor agricole.
În cadrul acestei vizite de studiu vor avea loc întîlniri cu organizaţii guvernamentale, non-guvernamentale, comerciale şi non-comerciale, precum şi cu fermieri privaţi care au experienţă în subiectele principale ale vizitei de studiu: consolidarea terenurilor agricole în zonele rurale, extinderea numărului de potenţiali proprietari funciari, şi dezvoltarea creditelor ipotecare.
Agenţia AQA Logistic & Consulting este responsabilă de organizarea vizitei în Republica Moldova, misiunea de expertizare a conţinutului vizitei  revenindu-i Institutului pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale IDIS„Viitorul”.
 
Rău Satisfăcător Mediu Bun Excelent
(1)
Prima / Noutăţi AQA / Vizită de studiu în Republica Moldova pentru o delegaţie de nivel înalt din Republica Kîrgîză
 
 
Tel..: +373 22 21 02 35; (0)79 56 09 26; (0)79 26 79 26
Fax:
+373 22 21 28 41
Email: logistic@aqa.md
Prima AQA   |   Servicii AQA   |   Scenariu eveniment by AQA   |   Despre AQA   |   Contact
     
Vizitatori: 384741

AQA Logistic - Orgaizare evenimente in Chisnau si R. Moldova (Event organizing and planning in Chisinau and R. of Moldova) | Contactati-ne/Contact us - AQA Logistic | Sitemap - AQA Logistic | In topul paginii
 
Adresa: Str. Kogalniceanu 51/18, MD-2009 Chișinău

Copyright © 2019 Agenţia Logistică "Age Quod Agis" S.R.L.
Toate Drepturile Rezervate.

Actualizat la: 07.09.2018
TRIMARAN - IT Solutions Company
Creat deTrimaran